Известие

Collapse
No announcement yet.

СПИРАЧКИ?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• СПИРАЧКИ?!

Здравейте, от скоро съм собственик Алфа и имам малък проблем. Не знам всъщност дали е малък, когато натискам спирачките се чува едно странно свирене, педала ми е по твърд от колкото трябва. Алфата ми е със серво на спирачките. Интересува ме, дали някои ден няма да ме изненада неприятно,преди някое кръстовище и на каква цена ще мога да отстраня проблема

a имаш ли накладки като за начало?

Comment

Свирене или като съскане на въздух ???
      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Накладките са нови, а свиренето се получава точно като съскане на въздух и се чува около сервото...

Comment

Еньо го беше обяснявал че на 155 мембраната на сервото на спирачките сдава багажа и то доста често. Така че има доста голяма вероятност да е това. Но най- добре е да си я види майстор
          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Дали може да се смени само мембраната, или трябва да купувам цяло серво... Може да звучи глупаво, но не я схаващам нещо тази материя

Comment

Май ако си го купиш на старо ще ти излезне по-тънко

Comment

100% проблема е в сервото!Ас го имах същият проблем,на високи обороти имам серво,а на празен ход нямах!Взех втора ръка за 50лв.!Ходи се с твоито серво,за да си сигорен,че щте е същото,и се пазари да го пробваш,че ги има много издали багажа!
                ALFA ROMEO T.SPARK 1,8V

Comment

Working...
                X